Mirë se vini në platformen tonë.

Platforma e parë në vend e cila mundëson dy module:​

Mjafton te hapni nje llogari dhe te zgjedhni studion tuaj te bukurisë, daten, diten, oren dhe sherbimin te cilin deshironi ta beni.

Mjafton te abonoheni ne njeren nga sherbimet tona dhe do te mund ta menagjoni studion tuaj te bukuris online ne telefonin tuaj pa pas nevoj qe te jeni fizikisht ne studio.

Si funksionon Moduli parë

When an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Hapni llogari

Selekto sallonin

Cakto termin

Si funksionon moduli dytë

When an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Abonohu

Regjistro punetorët

Shiko statistikat